Reacties

Ouders Kinderen Scholen

Reacties ouders

~ Heel hartelijk bedankt voor uw tijd en duidelijke uitleg en hulp/ handvaten voor een gesprek met de leerkracht. We gaan ermee aan de slag!

~ Veel dank, ook voor het nuttige telefoongesprek!

~ Hartstikke bedankt voor uw snelle reactie. Het was is een prettig en bevestigend gesprek.  Heel fijn meedenkende mensen. Mochten wij of school nog vragen hebben (of informatie nodig hebben) zullen wij u zeker benaderen. 

~ Dank u voor uw email en de duidelijke telefonische uitleg. Graag willen wij met u verder voor een begeleidend gesprek.

~ Graag zou ik toch, gezien uw ontzettende goede hulp en adviezen die u mij eerder heeft gegeven, nog een keer een telefonisch adviesgesprek bij u willen aanvragen. Dit omdat nu mijn dochter en ik op een nieuw punt zijn aangekomen. En ik graag een volgende stap goed geïnformeerd wil gaan nemen.

~ Marion heeft mij bijgestaan met vragen die ik had over mijn zoon van 6 die hoogbegaafd bleek te zijn. Ze wist me gerust te stellen door haar ervaring uit de praktijk te delen en, omtrent de schoolkeuze, welke mogelijkheden er voor scholen zijn om dit soort kinderen te begeleiden en hoe je daar als ouders tussendoor kan manoeuvreren. Dit alles met een grote kennis van zaken en een professionele doch empatische houding. Chapeau Marion, dank!

~ Marion heeft fantastisch met hem gewerkt waardoor hij de rust heeft gekregen om wat knopen door te hakken. Wij waren erg tevreden over Marion en het klikte enorm met D.
Marion: nogmaals dank voor al je geduld en goede zorgen!

~ Bedankt voor uw telefoongesprek, het was erg fijn om iemand te spreken die de dingen en onmacht die je soms voelt, herkent. Uw adviezen in uw mail spreken ons erg aan.

~ Beste mevrouw van Kapel, Bedankt voor uw mail en de informatie. Het was heel fijn om mijn verhaal bij u te doen. Nogmaals bedankt!

~ Morgen hebben we het gesprek met leerkracht en deskundige over D. We hebben veel aan je tips gehad. Heb gesprek met familie gehad en er wordt nu rekening met hem gehouden. Ook lijkt hij echt zijn draai gevonden te hebben op school. Komt blij thuis en er komen nu geregeld vriendjes over de vloer. We hebben sinds een paar maanden een hond en dit lijkt hem veel zelfvertrouwen te hebben gegeven. Hij was eerst bang en nu dikke vrienden. Planbord werkt goed en afspraken maken voordat we ergens heen gaan. Verder kijken we vooral naar D, heerlijk kind en focus op kwaliteiten en begeleiden waar nodig. Hij lijkt echt zijn draai weer gevonden te hebben en is vaak weer heel erg blij. Misschien deel gedrag ook door spannende tijden als zusje krijgen en naar school gaan. Dus hartelijk dank.